Pages

Friday, June 10, 2011

Review Filem Kongsi

Semalam aku langgan Astro First Filem Kongsi sbb teringin sgt nak tgk filem yg mendapat sambutan hangat tu..triller die mcm best...tapi hampeh la wei...lawak sam da best da...tapi jalan cerita agak longgar...motif cerita tidak kesampaian...

Korang tgk tak aksi sam kononnya terjun dari bumbung petaling street, kelakar giler...byk effect yg cube diketengahkan tapi kenapa gambar dislowkan...x real-la wei...

Tapi so far, aku tetap bagi credit kat Farid Kamil kerana mencube, next time cube perbaiki lagi ok...make sure dptkan penyunting terbaik...suntingan filem tidak kemas... mcm filem x siap...Jangan cube riak bile filem dpt sambutan berjuta ringgit kerana x semestinya filem tu adalah yg terbaik...la nie senario pengarah Malaysia seolah-olah bersaing sape yg dpt kutipan terbanyak yg mencecah jutaan ringgit dan bukan kualiti yang dipertaruhkan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...