Pages

Thursday, February 26, 2015

Produk baru Nour Ain - Perfect CC Cream

Assalamualaikum

Bismillah

Produk baru dari Elsuhaz..

Perfect CC Cream


All in 1

Correct & Care

24H Hydration


  • Melindungi kulit wajah daripada pancaran matahari agar wahaj kelihatan semulajadi serta berseri.
  • Diformulasikan khas bagi membantu meratakan tona dan struktur kulit, mengurangkan kedutan dan jalur halus.
  • mencerah serta melembapkan kulit wajah melebihi 24jam
  • mengawal lebihan minyak pada kulit wajah agar wajah nampak lebih halus dan gebu sepanjang hari.

Produk yang bakal hangat di pasaran..

mari tempah sekarang...

emel or whatsapp saya

019-2630365

mizsya06@gmail.com






Thursday, February 5, 2015

Taska Naliadif dan Taska De Sayang

Assalamualaikum

Lama tak berupdate..

Cerita pun kekadang da basi..hihi..

busy memacam..

okeh skrg agak free skt..

jom story mory skt..

Ameer start masuk taska mase umur 5 bulan, Sebelum tu hubby dok berulang dari putrajaya ke klang hantar ameer duk mak jaga.
Kecik lagi takut nak suh orang jaga..
Alhamdulillah kami akhirnye dpt taska yang serasi dgn ameer setelah penat kami berulang tiap2 hari..
lgpun da nak puasa..
mesti lg jem sgt..

Kami masukkan ameer di Taska Naliadif p15H..
Alhamdulillah..
ameer blk umah sgt happy..
cume bayaran ajer agak tinggi RM400 sebulan.

Dalam pada tu sya ade book tuk taska de sayang kkm, tp biasa la kene tggu queue..lambat skt la..
alhamdulillah mase ameer 8 bulan, die da dpt surat tawaran taska de sayang.

Sepatutnye sya test jer dulu dan tak terus henti di taska lama..
pengajaran tuk sya..
pilihan taska bukanlah atas kehendak ibubapa tp haruslah ikut keserasian anak..
ameer x happy dgn pertukaran tmpt tu..
sya pun jadi bertambah penat dan stress walaupun dekat..
ameer dapat bertahan 4 hari jer..
cukup la x sanggup lagi nak hantar situ..

Da tu kami da kelam kabut nak hantar ameer kat mane..
taska lama kate da ade orang booking..huhu..sian ameer..
die jadi fobia..langsung x leh tggl dan letak bawah..
menangis sungguh2..

Akhirnye hari ahad ptg..owner Taska Naliadif msg..ameer blh hntr mcm biasa..
alhamdulillah syukur sgt..

hari isnin tu p taska alhamdulillah ok..
balik pun ceria sgt..
tp nak hilang kan kene teman tu mmg mkn mase skt..
sya mmg rase bersalah pada diri..
walaupun mahal tp perhatian ade pada anak kite tu lagi penting..
bile byr murah kene fhm2 la..

ibarat hospital swasta dan kerajaan la..
terpulang pada individu nak servis yang mane satu..

takde apa yang kurang dan cacat cela cume anak sya x serasi.

ni ade skt gmbr die di Taska de sayang..
actually suka dapat tgk anak depan mata gini..
tapi kite xder jodoh plk..

huhu.. :-(






Nota : Sape tahu mane boleh beli moto mainan dalam dua gmbar ni.. minat la dgn mainan ni..tapi cari tak jumpe..Sape tahu nak beli kat mane..komen kan kat bawah ye..tq..



Hippopo Baby Spa and Ameer

Assalamualaikum

Sempena Cuti Deevapali ni Sya plan tuk bwk ameer swim..

mmg nak sgt p tmpt gini..

tp x tau kat ne and da tentu mahal kan..

tetibe member ofis tunjuk website ni..

terus tnjuk kat hubby..

and die pun bersemangat..

sya trs booking uoll..



excited nye..time kami dtg pun xder ramai org..

xder yg tgh mandi pun..

warm up

bagi basah2kan badan skt


pakai pelampung

jom masuk air..(macam excited jer ameer tu)


tgk tu..xder muka takut pun..bdk lain seme nangis..die senyum jer..

JOM LAYAN BUDAK NI SWIM FOR THE FIRST TIME

Tp macam da expert jer berenang..haha..







so far mmg sgt enjoy and ameer pun sgt2 enjoy..
mlm tu die jadi super active walaupun da ngantuk..
aduii mommy yg penat ameer oii..
nnti mommy bwk ameer dtg lagi ye..
awak pun pandai sgt swim2 kan..
hehe..

Pas spa..kite jln2 di mines..hehe..

video die swim nnti upload kemudian..

kene upload di youtube..

besar sedikit..

(^_^)

**Ameer in 8 month..;-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...