Pages

Monday, May 27, 2013

Promosi Hangat!!

Asslm..Ingin dptkan kulit gebus dan mulus...Jom intai Nour Ain...

Sempena minggu gaji ni saya nak buat promosi utk produk Nour Ain...

Set Promosi (KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA)

Starter Pack (Set 3in1 + Toner 100ml + Serum 10ml) - RM100
Set Eksklusif (Set 4 in 1 + Serum) - RM150
Starter Pack (Set 3in1 + Toner 100ml + Serum 10ml) + Multi V Cream - RM150
Set Eksklusif (Set 4 in 1 + Serum) + Multi V Cream- RM200

Jika berminat blh pm/sms/whatsapp 0192630365

atau order disini



Thursday, May 23, 2013

Finding Natural Look...

Inginkan kulit sekata untuk solekan sempurna?
Mahu kulit yang segar, bebas dari jerawat dan jeragat?

Jom cuba Nour Ain..produk yang dijamin HALAL, tanpa PENGELUPASAN, tanpa BAHAN KIMIA, diluluskan oleh KKM, tiada BAHAN TERLARANG..wajah akan lembut dan mulus, bebas dari jerawat dan jeragat, tiada lagi kulit kering dan berminyak. 

Ramai yang dah cuba berpuas hati. Kesan cepat seawal 7 hari. Anda bila lagi?

Testi dari saya sendiri...mmg berbaloi utk kulit saya..saya mmg mempunyai masalah jerawat dari bangku sekolah lagi (sekarang jerawat pun da segan nak timbul)..bermacam produk da cuba..ternyata Nour Ain sgt pantas..kalu la dari dulu da jumpe...huhu..saya sudah! anda bile lagi..? Jgn buang masa...sayangi kulit anda segera..dapatkan penjagaan kulit yang sempurna dari Nour Ain...

pm/sms/whatsapp segera 0192630365...

Atau klik sini untuk order

Ingin ketahui lebih lanjut maklumat produk, boleh lihat disini..

Fabulosity of Nour Ain Syazana



Sunday, May 19, 2013

Selepas 8 Bulan...


Segalanya mungkin jika ada keinginan..

yang penting jaga pemakanan dan senaman..

Tak perlu senam teruk2, smart exercise is needed..

When you think smart, your life will be easy..

dan support dari hubby sgt penting tuk teruskan usaha..

Love you so much, sayang..



Tuesday, May 14, 2013

Permata yang Amat Berharga..

Assalam,

Testimoni dari Kakak Angkat Saya, Kak Fazz..

Sesuatu yang tidak ternilai harganya bile dapat melihat Ibu yang tersayang ceria kembali..Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi...




Sesuai digunakan untuk mengubati :-
Asma
Senggugut
Gout
Artritis
Tekanan Darah Tinggi
Diabetes
Sakit Otot
Strok
Insomia
Tekanan Kerja
Tabiat Hidup yang tidak sihat
Persekitaran yang terdedah kepada radiasi


Sya tumpang gembira..dan ingin berkongsi kisah Kak Fazz ni dengan anda semua.
Mungkin ini solution yg selama ini anda cari...
Jangan tunggu lagi..

Ingin Maklumat lanjut sila hubungi
Sya 019-2630365


Sunday, May 12, 2013

Pengambilan AGEN Nour Ain telah dibuka!!


Kepada yg lama menanti-nanti utk mencari side income bersama, cepat2lah mendaftarkan diri anda bersama DEALER YG SAH sahaja.

KERJASAMA, BIMBINGAN & LATIHAN AKAN DBERIKAN SECARA PERCUMA...



DAFTARLAH SEGERA!!

PM/CALL/SMS 019-2630 365 (Puan Sya Aerul)
WHASAPP 019-2630 365


Fenomena Jamu Susuk Dara

Produk yang diyakini berkesan...Anda bila lagi..


INFO RINGKAS PRODUK JAMU SUSUK DARA

1. JAMU PENGANTIN DARA - (RM65.00) / 10BIJI
~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku

2. JAMU AKU DARA - (RM48.00) /40BIJI
~ menambahkan tenaga badan
~ merawat masalah keputihan dan sengugut
~ melancarkan peredaran darah
~ memecahkan lemak

3. MASKER VAGINA - (RM25.00) / 3gm
~ merawat masalah kegatalan di miss V
~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj
~ memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir

4. MEDICATED FEMININE WASH -(RM48.00) / 100ML
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan

5. INTIM GEL - (RM56.00) / 15ML
~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat
~ merawat keputihan dan membasmi kuman
~ memberi kepuasan maksima

6. LELAKI JUTAWAN - (RM65.00) /60BIJI
~ meningkatkan nafsu syahwat
~ menambahkan tenaga dan meningkatkan kecergasan
~ melawaskan dan mengeluarkan angin
~ meringankan badan
~ amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga

7. MINYAK IKAT KASIH - (RM65.00) /20ML
~ membesarkan dan mengembangkan zakar
~ boleh digunakan sebagai pelincir
~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung

8. COKLAT LOVE HABIBI - (RM 48) /30gm
~stamina
~buang angin
~melawas
~memanaskan badan
~meningkatkan syahwat

9. JAMU JALINAN CINTA - (RM 48 ) / 40 BIJI
~ mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas
~ membuang angin dari dalam badan
~ bersifat melancarkan peredaran darah
~ membanyakkan air susu
~ mencepatkan luka2 kering dan sembuh
~ menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah

10. JAMU EMAS ( RM65 ) / 65BIJI
~ supplement menurunkan kadar gula dalam darah utk pesakit kencing manis.

11. MAGIC BODYSLIM SOAP (RM36) /100 G
~ Pengelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi
~ menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap
~ membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .

12. MEDICATED DEEP HEAT LOTION (RM48) /110 ML
~ memecahkan lemak untuk mendapatkan saiz badan yang diingini
~ diurut pada tapak kaki utk kesan refleksologi

13. COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE ( RM 100 ) / 12 SACHET
~diperkaya dgn Astaxhantin & Vitamin C
~ada campuran herba
~memperbaiki struktur kulit supaya cerah , gebu & bebas kusam
~menutup liang pori
~menghilangkan kedutan &lingkaran gelap bawah mata
~menyihatkan kuku & rambut
~memantapkan bhgn intim wanita

berminat???

Berminat Boleh Call/SMS/Whatsapp Sya (0192630365)

Kepentingan Tidur


Super HOT Produk
Selimut Dhuha Pertama di Dunia
Anti Radiasi
Tidak Menggunakan Tenaga Elektrik
Terbukti Berkesan

- Semasa tidur, semua sel badan akan diperbaharui dan diaktifkan.
- Kegiatan otak semasa tidur seperti mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan.
- Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran.
Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda.
- Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur.
- Menggalakkan pembaharuan sel kulit, meningkatkan kecantikan kulit.
- Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak.
- Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga.
- Untuk kesihatan mental, meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak.

Testimoni


Berminat Boleh Call/SMS/Whatsapp Sya (0192630365)

Saturday, May 11, 2013

Beza Harga Runcit di Britain ...Jauh Beza dengan Malaysia..




Di Britain 1, 2 dolar jer harga runcit..murah kan..kalu kite mahu 3, 4 ratus..huhu..
Kupon lak leh pakai satu jer tuk satu resit biasanye..
Diorang selagi ada..hehe..

Belum Try Belum Tahu!!



Ingin ketahui rahsianye ...


Tuesday, May 7, 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...