Pages

Thursday, May 23, 2013

Finding Natural Look...

Inginkan kulit sekata untuk solekan sempurna?
Mahu kulit yang segar, bebas dari jerawat dan jeragat?

Jom cuba Nour Ain..produk yang dijamin HALAL, tanpa PENGELUPASAN, tanpa BAHAN KIMIA, diluluskan oleh KKM, tiada BAHAN TERLARANG..wajah akan lembut dan mulus, bebas dari jerawat dan jeragat, tiada lagi kulit kering dan berminyak. 

Ramai yang dah cuba berpuas hati. Kesan cepat seawal 7 hari. Anda bila lagi?

Testi dari saya sendiri...mmg berbaloi utk kulit saya..saya mmg mempunyai masalah jerawat dari bangku sekolah lagi (sekarang jerawat pun da segan nak timbul)..bermacam produk da cuba..ternyata Nour Ain sgt pantas..kalu la dari dulu da jumpe...huhu..saya sudah! anda bile lagi..? Jgn buang masa...sayangi kulit anda segera..dapatkan penjagaan kulit yang sempurna dari Nour Ain...

pm/sms/whatsapp segera 0192630365...

Atau klik sini untuk order

Ingin ketahui lebih lanjut maklumat produk, boleh lihat disini..

Fabulosity of Nour Ain Syazana



Sunday, May 19, 2013

Selepas 8 Bulan...


Segalanya mungkin jika ada keinginan..

yang penting jaga pemakanan dan senaman..

Tak perlu senam teruk2, smart exercise is needed..

When you think smart, your life will be easy..

dan support dari hubby sgt penting tuk teruskan usaha..

Love you so much, sayang..



Tuesday, May 14, 2013

Permata yang Amat Berharga..

Assalam,

Testimoni dari Kakak Angkat Saya, Kak Fazz..

Sesuatu yang tidak ternilai harganya bile dapat melihat Ibu yang tersayang ceria kembali..Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi...




Sesuai digunakan untuk mengubati :-
Asma
Senggugut
Gout
Artritis
Tekanan Darah Tinggi
Diabetes
Sakit Otot
Strok
Insomia
Tekanan Kerja
Tabiat Hidup yang tidak sihat
Persekitaran yang terdedah kepada radiasi


Sya tumpang gembira..dan ingin berkongsi kisah Kak Fazz ni dengan anda semua.
Mungkin ini solution yg selama ini anda cari...
Jangan tunggu lagi..

Ingin Maklumat lanjut sila hubungi
Sya 019-2630365


Sunday, May 12, 2013

Kepentingan Tidur


Super HOT Produk
Selimut Dhuha Pertama di Dunia
Anti Radiasi
Tidak Menggunakan Tenaga Elektrik
Terbukti Berkesan

- Semasa tidur, semua sel badan akan diperbaharui dan diaktifkan.
- Kegiatan otak semasa tidur seperti mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan.
- Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran.
Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda.
- Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur.
- Menggalakkan pembaharuan sel kulit, meningkatkan kecantikan kulit.
- Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak.
- Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga.
- Untuk kesihatan mental, meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak.

Testimoni


Berminat Boleh Call/SMS/Whatsapp Sya (0192630365)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...