Pages

Friday, September 30, 2011

Fiza Elite Berskirt Pendek


gaya berdiri ala2 beyonce gitu

Bagi aku nie da lebih2..pendek sgt tu...ass die pun besar..if tunduk sure terangkat skirt die...
what a shame...
mungkin fiza nie pakai baju renang berskirt tu kot...hmm...da macam beyonce la pulak...
agak2nye lawa tak kalu snap dari belakang..
hihi..
sorry ye cik Fiza..this is really funny..
nie bukan seksi tp seksa..

Thursday, September 22, 2011

Memey Recycle Baju Red Carpet Lisa Surihani




huhu..sapa yang lagi cun pakai baju nie? pasni leh simpan kat muzium..

See also Lisa Surihani @ Red Carpet 

Terselamat dari Maut

Nasib pasangan Ibu dan Anak Perempuannya begitu baik kerana terselamat daripada maut selepas Kereta Peugeot 107 merah mereka telah diratakan 75cm oleh lori membawa ayam.


Fashion Week Fails

London Fashion Week 2011






The World's Shortest Living Woman

Bridgette Jordan, 22, dari Sandoval, Illinois, mempunyai ketinggian 2 kaki 3 inci dan pemegang rekod berganda, kerana dia juga salah seorang daripada adik-beradik yang hidup terpendek dengan adiknya, Brad (20).

Adik-beradik ini mempunyai symptom Majewski osteodysplastic primordial dwarfism type II, kedua-duanya sedang menuntut di Kaskaskia College dan tinggal bersama ibu bapa mereka di Sandoval.

Bercakap mengenai pencapaian beliau memecah rekod, Cik Jordan berkata: 'Rasanya Hebat Sekali. Ia amat hebat menjadi kecil. Saya percaya bahawa setiap orang harus yakin pada diri sendiri. '

Adiknya berkata beliau berharap rekod yang mereka berkongsi kakaknya akan pergi jauh untuk membantu orang lain menyedari bahawa it's fine to be different.

..She love cheerleading..



Monday, September 19, 2011

Rambut Baru Mia Sara Nasuha

Cutenya, ishh...nie yg nak potong rambut nie..

ikut style mama Lisa ye...

Hantu Bonceng Dapat Kutip RM8 Juta

Filem arahan Ahmad Idham telah berjaya melakar sejarahnya yang tersendiri apabila menjadi filem kedua  mendapat kutipan tertinggi iaitu RM8.35 Juta selepas KL Gangster yang mendapat RM11.6 Juta. Wah Syabas.

Kontroversi yang melanda Hantu Bonceng juga sedikit sebanyak menarik minat masyarakat untuk menonton filem ini. Mungkinkah kontroversi seperti ini akan menjadi fenomena baru dalam industri perfileman kita sekarang? Contoh yang lalu, KL Gangster yang kecoh dengan isu Pekida lantas mendapat tempat tertinggi di pawagam sedangkan jalan ceritanya sangat longgar. 

Anyway, if you guys belum tengok filem Hantu Bonceng ini jom tengok di Astro Fisrt sekarang. Apa lagi langgan ler..hehe..aku pun belum tengok lagi...

Thursday, September 15, 2011

Tallest Man in History

Robert Pershing Wadlow was born, educated and buried in Alton, Illinois. His height of 8' 11.1" qualifies him as the tallest person in history, as recorded in the Guinness Book of Records. At the time of his death at age 22, he weighed 490 pounds.

Robert was born on February 22, 1918, and weighed a normal eight pounds, six ounces. He drew attention to himself when at six months old, he weighed 30 pounds. A year later at 18 months, he weighed 62 pounds. He continued to grow at an astounding rate, reaching six feet, two inches and 195 pounds by the time he was eight years old.
Robert Pershing Wadlow, at age 13 stands with his father, Harold. Harold is 5 feet, 11 inches tall. Robert stands 7 feet, 4 inches.

On July 4, 1940, while making a professional appearance at the Manistee National Forest Festival, a faulty brace irritated his ankle, causing a blister and subsequent infection. Doctors treated him with a blood transfusion and emergency surgery, but his condition worsened and on July 15, 1940, he died in his sleep at age 22.

An estimated 40,000 people attended Wadlow's funeral on July 19. He was buried in a 10-foot-long (3.0 m), half-ton coffin that required twelve pallbearers to carry and was interred in a vault of solid concrete. It was believed that Wadlow's family members were concerned for the sanctity of his body after his death, and wanted to ensure it would not be disturbed or stolen.

May 1936, Robert Wadlow at 18 years old with his mother and (half of) brother Harold Jr.


Tallest man Living in the World

The tallest man living is Sultan Kösen (Turkey, b.10 December 1982) who measured 251 cm (8 ft 3 in) in Ankara, Turkey, on 08 February 2011.



the shortest and the tallest
Sultan is one of five siblings, with three brothers and one sister,. The rest of his family, including his mum and dad, are all 'normal' sized.

Because of his extreme height he was never able to finish school but works occasionally as a farmer to support his family.

He describes one of the advantages of being tall as being able to help out his mum out with jobs such as changing a broken light bulb and hanging curtains.

Disadvantages to his height he lists include not being able to find clothes or shoes that fit or finding it extremely hard to fit into a regular size car.

Like every young man in their twenties, Sultan enjoys listening to music, playing computer games and watching movies.

Monday, September 12, 2011

Aksi-Aksi Blogger Di Malaysia!!!!

hehe...harap2 aku tak tergolong dalam kumpulan nie...mmg tak leh blah..hihi...elok tuk kesedaran blogger Malaysia....more informative and productive in the future...(^_^)...







Sumber dari SayaFaiz

Terbaik bro! 

Birds vs Plane

Look at what birds can do at 500mph

IF YOU THOUGHT THAT HITTING A BIRD WAS NOT ENOUGH TO TAKE DOWN AN AIRPLANE......THEN, THINK AGAIN !!










BlinCon for Me

Do you like Biggest Eyes like Korean Pop...hehe... Mata diorang memang cantik..Oppss Contact Lens daaa...Tujuan aku cari contact lens nie pun sbb rimas pakai spec..tak selesa beb...

Before raya aritu, ronda jusco jap..ingat nak cari handbag...hmm..mahal lah pulak...tukar plan..lebih baik aku cari contact lens..lebih berbaloi...selesa pun selesa...penambilan lebih lengkap..itu lebih penting daa...ini handbag jer mahal..penambilan dgn spec..hmmm hancuss..x glamour langsung..haha...


I choose Cheshnut Brown



after pakai BlinCon (hehe..kene pakai bulu mata palsu lak..baru leh dpt effect cm kat atas 2)

Korang cuba lah pakai Contact Lens Koreans nie..best siot...buat korang yang mane tak biasa pakai contact lens tu elok lah pakai lens style gini...mudah nak masuk..selesa pun selesa....dulu aku pakai yang biasa tue...nak masuk pun susah..muat2 anak mata jer..x sedar kalu lupa nak bukak...yang paling aku tak suka...bila gosok mata..kadang2 tu leh terkeluar beb...kan da susah kalu x bwk box lens tue...

Lens yang aku pakai nie tuk 3 month disposable...is only for RM70...berbaloi sangat.... 

Sunday, September 11, 2011

Wanita Tergemuk di Dunia


Pauline Potter, memegang rekod wanita terberat di dunia dengan 291.6 kg (643 pounds) pada usia 47 tahun. 

Ibu bapa Pauline juga mempunyai berat badan yang agak besar. Ibunya mempunyai berat 400 pounds manakala bapanya hampir 600 pounds.




She now officially as heaviest living woman by Guinness World Records.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...