Pages

Friday, November 25, 2011

Queen Elizabeth admiring the shoes of the First Lady of Turkey

Kasut nie mmg lawa..suit with her..

she's  beautiful

Nice...Jika Fist Lady kita pakai macamni jugak..mesti cantik...


Thursday, November 24, 2011

Justin Bieber with Pink underwear


Oppss...

Is it possible that Selena's underwear???

Toddlers and Tiaras - They Look like a Barbie

There is a program screening on TLC called Toddlers and Tiaras which documents children and their families participating in the highly-competitive world of child beauty pageants. 









So Cute and Beautiful....

Friday, November 18, 2011

Giving a Talk at Ancasa Resort Allsuites Port Dickson

Lawa jugak pemandangan hotel nie...


For your information, 14 Nov aritu sya ditugaskan untuk memberikan taklimat mengenai system DPIMS yang sya bangunkan di Kementerian Kesihatan ini. Tapi sya berulang jer, tak stay pun walaupun bilik ade disediakan tuk 'tetamu'..haha..

Mane taknya...taklimat tu sejam jer..malas la nak stay...sian hubby sorang2...haha..walhal..hubby yg p anta & amik...haha..takut o nak p sorang...nak tumpang pegawai sorang tu..huhu..tak mungkin...tak biasa lah berdua di malam hari bersama lelaki lain selain hubby or famili...bahaya2...

Taklimat bermula 9.30mlm...sya gerak dari sini kul 7...harap-harap sampai ler awal dalam kul 9. Peta yang disediakan hotel tu pun benggong..tercari-cari sya dekat2 dgn Regency hotel tu..rupe2nya jauh lagi weh..pas bulatan..ceh...peta tak betul...



Sampai di hotel, sya tercari-cari pulak bilik mesyuarat tu...dalam surat tak pulak dinyatakan blok bape...sebabnya hotel nie mcm apartmet..berblok2...berpusing2 lagi sya..dengan high heels pulak tu...sabar jer lah...Da lah yang sorang lagi tu yang bentang kan slide tu hampeh...tak inform ape2 pun...die lepas diri die jer...akhirnya jumpe pelayan restoran tanye die kat mane bilik mesyuarat kayangan 2...die kate di blok B..huhu..turun balik...p blok sebelah pulak...

Naik tingkat 1, jumpe lah biliknya...ingat boleh lah touch up2 sikit di wash room...hampeh..da mula doh..baru kul 9..kelam kabut sya terjah masuk...haha...masuk jer sya disambut pengarah BSKB...hmm..first time ni  disambut org pangkat tinggi..hehe..gelabah gak...tapi sya sempat lagi tanye dan make sure that the computer has internet kat urussetia..but you know what die kate sini tak dapat wireless la Puan Syafiah...abis mampus aku...kalu takde internet sia-sia jer sya travel jauh2...tapi dia kate dia try cari..ok sya terus ke depan...Urussetia diorang berjaya dptkan broadband dan laptop dari salah seorang peserta...so ok lah..alhamdulilah ada gak..

Abis pegawai yang bentang slide tu terus sya sambung bentang system dan buka tuk soalan...alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar...Cume yg sya tak puas hati hanya pada pegawai tu jer..die mention die dpt call dari urussetia kul 3 ptg tanye nape x sampai lagi...pas dpt call die terus bergerak ke PD tanpa mention dulu kat kite..padahal satu team nie..yang sya pulak kul 4 tu baru nak call desk dia nak tanye hp no....tak berjawab da...Awal2 lagi sya da tanya nak bwk laptop & broadband tak..dia jawab "o saya ingat nak bwk usb jer"...sya kata ee pastu kalu xder internet mcmane? die kate xper saya akan maklumkan pada urussetia kite punye keperluan...akhirnya hancus...sya yg mintak pada urussetia...pas nie sya mmg da xkan percaya dan rely lagi pada siapa2 walaupun die projek owner system tu...tak bertanggungjawab...



Thursday, November 17, 2011

Too Sexy

A big censored for this in the premiere of Twilight Breaking Dawn....18 only...huhu...

Lauren Pope wearing Side-splitting


The star of the Breaking Dawn

Victoria with her own Dress Label




Great Marketing to promote her Dress..Everyone want to look like her..She always look beautiful..for me lah..hehe..


Wednesday, November 16, 2011

Wow..Kristen Stewart look amazing in Twilight Breaking Dawn Premiere

Kristen Stewart and Robert Pattinson certainly didn't disappoint their fans as they made a stunning arrival for the world premiere of The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 in Los Angeles yesterday.





But she always comfortable with this
Catch it out soon in Malaysia...
The Twilight Breaking Dawn Part 1..

Tuesday, November 15, 2011

Like Father Like Son





Cruz Beckham shows off his new mohican style hair cut just like father David Beckham had in 2001 as they both played pitchside at Romeo's soccer match in Los Angeles, California

Brooklyn Beckham with his Mum & Dad




So Sweet Couple..

Saturday, November 12, 2011

The Creator of the Real Angry Birds

He is very Talented and Creative.


Name : Mohamed Raoof.
Profession : Artist, Hobbyist, Digital Art, 3D modelling.
Citizen : India



Official Website :

Thursday, November 10, 2011

The Real Angry Birds??

Crazy about Angry Birds? Wanna see how they look like in the real life...

Now...I'm representing to you the Real Angry Birds...

|

|

|















What do you think now? Fake or Real?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...