Pages

Wednesday, November 20, 2013

Bayaran Insurans Dalam Penyata PTPTN

 
aku terkejut beb..
 
seblm ni x pernah perasan..dan rase mmg xder pun..
 
tetibe jer ada charge insuran pulak..
 
adoii..bayar sampai bile pun xkan abis...
 
hutang dgn bank pun xder interest naik tiap2 bln..
 
da mcm along la pulak..
 
cekik duit jer lah keje diorang..
 
"kami bukan along..kami mahu tolong"
 
slogan plg bangang aku dgr..
 
asyik naya rakyat jer lah..
 
yg diorang buat semenye halal..
 
rakyat tertindas ok!!!!
 
tapi apa boleh buat..
 
terpaksa senyap dan bersabar..
 
harap2 miracle will happen in the future for Malaysia..
:-(
 
 

Thursday, November 14, 2013

Safety for his wife



Hihi..

Ni cite awal2 pregnant dulu..

Hubby blk keje siap beli bnde alah ni..

Risau katenye..

Tkt licin kat bilik air..

Tq cyg..

(^_^)

Wednesday, November 13, 2013

Malasnye nak buat Keje!!!

 
huhu..
 
da malas tahap gaban...
 
kata-kata yang keluar dari mulut penyelia semua aku rasa menyakitkan hati..
 
duk harap dia blh memahami..
 
tp tu semua harapan semata..
 
Dulu aku blh sabar..
 
skrg da x blh..
 
korang yang tak buat keje korang..
 
asyik kata kitaorang jer yg salah..
 
aduiihh..
 
baru jer mengadu x larat buat keje..
 
bos da pggl masuk bilik nak bagi keje baru..
 
nak suh buat dlm masa sebulan..
 
keje yang skrg pun aku x siap2..
 
cmne aku nak bg komitmen ni..
 
dan2 die suh siap kan keje yg skrg ni cpt2..
 
siap kene sekolah lah..kene ikut masa yg ditetapkan..
 
org yang bg masa tu pun..
 
mentang2 la selama ni aku leh buat cepat..
 
bg aku masa dua hari jer...
 
huhu..
 
x dan aku nak berfikir..
 
kalu ikut tarikh mmg lama..
 
tp byk cuti kot..
 
bg jumaat ptg..
 
nak hari rabu..
 
sabtu, ahad dan selasa kan cuti..
 
ahhh...tension dan stress arrr...
 
sian anak aku..
 
aku xnak die stress..
 
uwaaaa...
 
:-(


Monday, November 11, 2013

Pizza Cheesy Bites Trio

 
Huhu..
 
ahad aritu teringin nak try pizza baru ni..
 
 
huhu..
 
tak sedap okey..
 
yang boleh layan betul2 pun mmg yg kat tepi tu jer..
 
tp rase die sama jer..
 
tgh2 die mmg x rase langsung bread pizza..
 
terlalu nipis..
 
ayam tu pun kureng berperisa..
 
x beli lah lg style pizza yang ni..
 
x best..
 
mkn sekali jer..
 
x leh nak ulang..
 
ade tggl dua slice..
 
buang jer..x lalu da nak makan..
 
hihi..
 
sorry pizza yang ni x sedap..
 
lagi satu skrg delivery da ade govt tax..huhu..
 
:-(


Saturday, November 9, 2013

Haris rindu Kat Hubby

 
sian haris..dkt hampir sebulan kami x blk klang..
rindu btl die kat hubby..
tak abis2 ajak main..
 
hihi..abis dibulinye pak lang die..
 
(^_^)
 
 

baby bump


 
My baby bump at 5 months..
 
(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...