Pages

Monday, October 24, 2011

Simoncelli in Memory

Seperti mana yang kita tahu Marco Simoncelli telah terlibat dengan kemalangan di selekoh. Akibat tidak dapat mengimbangi motornya, beliau tersasar ke tengah jalan dan dirempuh oleh Colin Edward dan Valetino Rossi.

Click Here to see the official Video Highlight

Beliau dilaporkan meninggal dunia jam 4:56 petang waktu Malaysia. Berikutan kejadian itu, perlawanan MotoGP dihentikan serta merta dengan layangan bendera Merah. Kecederaan yang dialami Simon amat serius di kepala, leher dan dada. Selama 45 minit para medik berusaha menyelamatkan beliau tetapi gagal. 

R I P Marco
Peringatan kepada penonton, tolong jangan bertindak melulu tanpa usul periksa. Setiap kejadian mesti ada penyebabnya. Akhirnya kita juga yang malu. Sila hormati penganjur yang bertugas dan bertungkus lumus untuk anda. Buang lah sikap yang suka membaling botol itu. Sangat lah tidak bermoral.



Marco Simoncelli (20 January 1987 – 23 October 2011)

Utusan Fail!

Click to see big image.

hehe..Credits to Edikacok for this picture!!


Sunday, October 16, 2011

Wanita Muda menjadi Tua dalam Tempoh 5 Tahun


21 Tahun

26 Tahun

Percaya atau tidak Wanita ini adalah wanita yang sama. Menurut beliau simptom ini mungkin disebabkan oleh masalah alegik yang teruk pada seafood dalam tempoh masa yang lama. Pada 2008, Nguyen telah mendapatkan rawatan tetapi tidak dapat diteruskan disebabkan masalah kewangan. tetapi awal bulan lalu, doktor bersetuju untuk memberi rawatan percuma kepada beliau. 

Masalah makin teruk bila beliau hanya mengambil ubat di farmasi tempatan untuk menghilangkan kegatalan yang dialami. Menurut Doktor mungkin ubat yang diambil itu menyebabkan kulitnya mengendur. Masalah yang lebih besar adalah pasangan suami isteri ini tidak tahu nama ubat tersebut dan di mana mereka membelinya. Kesukaran ini  juga menyebabkan doktor perlu mengambil masa yang lama menkaji situasi Puan Nguyen tersebut. 

Walaupun Puan Nguyen tidak secantik dahulu, kasih sayang suaminya masih menebal. Disebabkan kasih sayang itu yang membuatkan Puan Nguyen bersemangat menempuh kehidupan sehariannya.


Doctor Hoang Van Minh dari the Ho Chi Minh City Medicine and Pharmacy University Hospital, berkata mungkin masalah Puan Nguyen dapat diselamatkan 50-70 kulitnya untuk kembali normal dan penggunaan laser mungkin dapat mengurangkan kedutannya.

Saturday, October 15, 2011

Lindsay Lohan bad habit cause Dental Problem

It seems nicotine, coffee and perhaps red wine, have damaged the star's smile.





Huhu...sudah tak cantik Lo!

Friday, October 14, 2011

Kasut Baru Lady Gaga

Lady Gaga memang terkenal dengan fashion kasut yang tinggi-tinggi, pernah satu ketika dulu dia terjatuh di airport akibat kasut yang tinggi lebih dari biasa tu. Baru-baru ni dia terlibat dengan Campaign Viva Glam, uit tinggi giler kasut dia kali ni...selalu gak aku terfikir tak sakit ke kaki dia? Lagi dasyat dari catwalk model. Ialah Catwalk model nie disuruh pakai kasut macam tu da sebab memang kerja dia tapi Gaga ni sendiri syok nak pakai...hmm..apa-apa saja lah..kita layan picture nie..



yang hujung kanan tu lah fashion designer Lady Gaga, Nicola Formichetti
Nie sya nak tunjuk sikit picture yang Gaga jatuh di Airport tu.



hehe..kesian dia..

Kesan pada Kaki Model Selepas Fashion Week

Selepas Fashion Week yang diadakan di New York, London, Milan dan Paris. Kaki Model-model ni lebam dan luka-luka akibat kasut yang tidak bersesuaian. Jika Korang ada lihat post yang sebelum nie sya ada cerita Fashion Week di London hari tu. Hampir separuh dari model-model tu hampir terjatuh akibat dari baju dan kasut yang tidak sesuai untuk berjalan. Huhu...kesian kat model-model nie, bukan senang oh kerja diorang.




Thursday, October 13, 2011

Oh No! Wardrobe Malfunction Again

Lady Gaga left her hotel yesterday in an oversized leather jacket and instead of putting her arms through the sleeves she held them out inside the coat, which made her look rubbish.



Absolutely FAIL!

Majlis Resepsi Memey Vs Majlis Resepsi Nabil

Majlis yang ditunggu-tunggu sebagai Wedding of year dan fairy tale wedding tak kesampaian dari pandangan aku..Hanya yang kelihatan Majlis yang mahal tapi just a simple wedding..kegembiraan tidak jelas kelihatan...Huhu..aku ingat giler hebat macam Majlis Kim Kardashian yang betul-betul Wedding Gown from Vera Wang..hehe..Apa-apa pun kita intai sikit-sikit nah..

macam Prom Queen not a bride







Sekarang jom kite intai Majlis Resepsi Nabil dan Zira...





Kek Diorang Lawa Wei!

For me aku sukakan Wedding Nabil..Gempak dan nampak diorang so happy...
anyway, I wish Memey & Norman and Nabil & Zira Happily Ever After..
Congatulation guys..

Wednesday, October 12, 2011

Do high heels give you confidence?

Ladies, do you like to wear a high heels?...for me of course 'yes'...it give me lot of confidence..Let see when a Diva wear a high heels and slippers in a same dress..







Huhu...so, sesape yg nak feeling DIVA jangan lupa pakai High Heels ye!

Jessica Alba with Baby Haven

Jessica spent some quality time with her family in the park.

Haven Warren, Jessica Second Daughter


Baby Haven with her daddy, Cash Warren


Jessica with Honor, her first daughter


Tuesday, October 11, 2011

Oh Pixie Lott..This is too short

Pixie Lott Wearing a Sexy Dress during Michael Jackson Tribute Concert last Saturday.






Unaware of her unintentional show, Pixie carried on performing several of her hits with gusto - all the while her bottom was on display in front of revelers young and old.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...