Pages

Friday, October 14, 2011

Kasut Baru Lady Gaga

Lady Gaga memang terkenal dengan fashion kasut yang tinggi-tinggi, pernah satu ketika dulu dia terjatuh di airport akibat kasut yang tinggi lebih dari biasa tu. Baru-baru ni dia terlibat dengan Campaign Viva Glam, uit tinggi giler kasut dia kali ni...selalu gak aku terfikir tak sakit ke kaki dia? Lagi dasyat dari catwalk model. Ialah Catwalk model nie disuruh pakai kasut macam tu da sebab memang kerja dia tapi Gaga ni sendiri syok nak pakai...hmm..apa-apa saja lah..kita layan picture nie..



yang hujung kanan tu lah fashion designer Lady Gaga, Nicola Formichetti
Nie sya nak tunjuk sikit picture yang Gaga jatuh di Airport tu.



hehe..kesian dia..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...