Pages

Monday, April 15, 2013

Nak Kurus!

Wah..sapa yg x nak kurus kan...tapi jangan anorexia sudah la..ngeri sungguh..terlalu ekstrem..
almost half of runway model mati kerana anorexia..suffer kerana kekurangan nutrisi dalam badan akibat tidak makan dengan betul atau lebih tepat kurang makan. Akibat yang paling teruk, satu demi satu organ dalam badan tidak berfungsi...sungguh sadis...sbb mereka asalnya sangat cantik...tp mati dalam usia yg sangat muda...dlm range 17 hingga 25...

Top 3 anorexia paling meninggalkan kesan...dalam pandangan aku sendiri selama 2 3 hari review tentang anorexia nie...

 
Valeria Levitin
 
Gadis ni jadi mangsa keadaan ibunya yg mungkin fobia jika anaknya mengikut baka keluarga yang agak besar...jadinya ibu kepada gadis ni sentiasa menjaga berat badan anaknya dengan ketat.
 
Di sekolah juga dia dibuli kerana dikatakan gemuk. Valeria nekad untuk kurus. Minat untuk menyertai model lebih memburukkan keadaan kerana dia masih tidak layak kerana dikatakan masih gemuk. Dan akhirnye anorexia memakan diri sendiri..bile mane selera makan langsung tertutup untuk menerima apa sahaja jenis makanan.
 
 
Isabelle Caro
 
She a model. What more to say. You know it.
 
 


Aimee Moore
 
She's the psyco. Ramai yang kata anorexia ni peyakit psyco sbb sll rase diri tu gemuk..
Ni la orangnya..
Walaupun da kurus..hmm bukan kurus ja lg..keding da...still ckp dia gemuk..dia mention kat video ari tu..she still need to lose more on her abs..that totally psyco man!
 
 
That enough about that...
 
back to me..
 
Aug last year..I try to lose some weight but in healhty way..alright..
 
my starter weight in aug 2012 is 66.5kg..
 
 
now 55.6kg..
 
but my ideal weight is 50.5kg..
 
Still need to lose 5kg..
 
Really miss my old shape...
 
 
47 kg only with 155cm height..
 
Good Luck for me..just a little more effort to do that..
 
 
 
 



2 comments:

  1. Weight-loss ρills are aѵailable online and at lоcal grocеry and ԁrug stores, you are likеlу to ѕuffer from malnutrition, gallstoneѕ, dehydrаtion, low blоod and
    imbalances οf mіnerals οr
    electrоlytes. Follow the beѕt pure gгeen coffee bеan extraсt in users' reviews. This basically ensures the effectiveness of green pure green coffee bean extract, Medline Plus notes. There is a new molecule developed by Arena Pharmaceuticals.

    Also visit my web site ... http://bentomama.net/

    ReplyDelete
  2. It ωould also bе a bοnus if thе pіll wοrkеd fast.
    Αccording to a Consumer's Union fact sheet," common names for these ingredients have been sourced and whether they have been shown to be effective. Learn more about the green pure green coffee bean extract reviews.

    Look at my homepage ... pure green coffee extract

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...