Pages

Friday, March 17, 2017

Aeon Credit Lagi

Assalamualaikum..
 
 
Lama da sya da tak bersiaran.. busy dgn jadual harian as a programmer, wife, mom and me.
But i'm enjoy my life to the fullness...
walaupun tak sehebat orang lain...
dan kami rasekan orang lain lebih sempurna...
tapi di mata orang lain rupakan ade yg cemburukan kehidupan kami..
actually tak pernah terdetik pun mcm tu...
Ya Allah.. Aku syukur dan mmg patut pun aku bersyukur..
Thanks Allah for everything..
 
 
Okeh, berbalik cerita pasal AEON CREDIT... Uiisshhh.. sya punye blog penuh dgn comment hangpa pasal aeon credit memanjang oiii.. mmg seme tak puas hati..
sabar nah.. be cool.. zaman tok najid ni mmg x leh buat apa.. sabar je lah..
teruskan kehidupan..
 
 
Keperluan tetap kite perlukan..yg penting bayar yang macam biasa..
depa call, hampa jawab..
terangkan yang sepatutnye..
kalu tak blh diam je lah..
huhu..
 
 
walaupun da pernah kene sekali dgn aeon ni.. laki aku amik lg dgn aeon..hihi..
terpaksa la hidup kat Malaysia ni nak perfect ssh lah..
janji ko cerdik bawak diri..
 
good luck kepada yang baru nak join loan dgn aeon credit..!!
 
jangan takut nah.. ;-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...