Pages

Wednesday, November 9, 2011

Super Busy

Dua Tiga Minggu lepas, Sya super busy with my project...tak sempat nak jengah blog..dan blogwalking...Sorry ye guys, ramai gak yg tertanya-tanya kenapa tak berupdate blog nie... Dengan ketiadaan broadband di rumah...hmmm..makin sukar dunia internet ku...argghhh..

Kat office sya nie byk laman web disekat..bila da disekat itu ini da jadi malas nak tgk blog...nak tgk nuffnang pun x bleh, churp-churp link diblankkan...chat langsung tak leh tengok...tension....



But for my readers, I will update this blog frequently after this...project pun da hampir nak siap...tinggal touch up sikit2 jer lagi...sesape yang blogwalking di blog sya, sya akan jengah sikit demi sikit ye...harap bersabar ye guys...love you so much....

And for all your information, sekarang nie sya tengah buat sistem Pengamalan Pakar Optik tuk Kementerian Kesihatan Malaysia...as a lead programmer...that why i'm so busy...see my project.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...