Pages

Monday, July 25, 2011

Google Adsense

Huhu...Adsense nie mmg gile lah...berpuluh kali aku try apply tuk blog aku nie...konon2nye unsupported language...hehe..mmg pun..tapi aku try lah tukar skt content aku kepada english...x lepas gak..hehe...

Lastly, last week terpk lak nape aku x pernah apply tuk blog aku yg lg satu tu...SHASSCRIPT bukannye ape..blog aku nie x byk information lg...bile ade baru aku update...kdg2 sebulan sekali jer..

Tup2 ko...tadi google adsense hantar email kata approved doh..haha..sape nak jawab...Ehmm...pasnie leh lah aku boh adsense kat SHASSCRIPT ...Actually, mmg sesuai pun...blog aku nie merapu jer...yg tu lebih berinformasi..sesuai lah sgt..yg nie tuk dlm Malaysia...especially for Nuffnang...Sbb kalu org luar click pun xdpt ape2 RM... SHASSCRIPT aku nie plak..visitor byk dari luar (byk ke? haha..)..pas nie kene rajin2 update blog nie...Seronoknye...anyway, thanks Adsense...  

4 comments:

  1. hihihihihi ok la tu....sekurangnya ada juga pendapatan extra tu....hihihihi all the best :)

    ReplyDelete
  2. i wish mine wasnt banned :/

    ReplyDelete
  3. It something that we can't handle, if someone make fault click.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...